ZADELMETING

Zadelbreedte bepalen

Om een ideale zitpositie te bekomen is het belangrijk dat je als renner vast zit in het zadel. Uit ervaring weten we dat niet iedere fietsverkoper de zitbeentjes van zijn klanten gaat meten vooraleer zijn verkoop is voldaan. Ook als wielertoerist vertrouw je op de verkoper dat je fiets perfect op jouw maat is afgestemd, wat achteraf niet altijd het geval blijkt te zijn. 

Wij meten de zitbeentjes aan de hand van een speciaal zitkussen en de Smartcaliper van IDmatch die ons duidelijk aangeeft welk zadel voor jou geschikt is. Door de juiste zadelbreedte kan je als renner een vastere positie aannemen en zal je na enkele weken het verschil voelen in krachtoverbrenging. Problemen als regelmatig moeten plassen, tintelingen of slapende geslachtsdelen worden hierdoor uitgesloten.

Onze Merken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × 4 =