ZADELMETING

Zadelbreedte bepalen

Om een ideale zitpositie te bekomen is het belangrijk dat je als renner een vaste zit in het zadel hebt. Uit ervaring weten we dat niet iedere fietsverkoper de zitbeentjes van zijn klanten gaat meten vooraleer zijn verkoop is voldaan. Ook als wielertoerist vertrouw je opย de verkoper dat jeย fiets perfect op jouw maat is afgestemd, wat achteraf niet altijd het geval blijkt te zijn.ย 

Wij bepalen het ideale zadel voor jou aan de hand van enkele metingen. Bepalende elementen voor een correct zadel is niet enkel de afstand van je zitbotjes maar ook de massa rond je bovenbenen, de flexibiliteit van je onderrug, de vooropgestelde doelen en zoveel meer.

Eenmaal het correcte zadel gekend plaatsen wij dit graag zelf om zeker te zijn dat je afstelling perfect is. Wij zien in de praktijk veel klanten die, na meerdere zadels getest te hebben, toch nog problemen ondervinden en waarvan de oorzaak van hun klachten niet hoofdzakelijk aan het type zadel te wijten zijn…

Een afspraak maken voor het afstellen van jouw voetanalyse kan via MENU – contact & info – online contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *