RECOVERY

Wil je snel recuperen na een training, wedstrijd of andere activiteit? Aarzel dan niet en maak je afspraak voor één van deze diensten. Geniet van een snelle recovery in één van onze relaxzetels in een rustige omgeving. Wil je dit samen met jouw partner, familielid of vriend(in) doen, geen probleem! Wij kunnen 2 mensen ontvangen op eenzelfde moment!

Normatec BOOTS

Onze Normatec 3 is de volgende evolutie van de iconische Normatec serie, met behulp van dynamische luchtcompressie om uw welzijn te bevorderen, sneller te herstellen, uw training te verbeteren en uw prestaties te maximaliseren. Normatec’s gepatenteerde precisie pulse technologie helpt om de bloedsomloop te verhogen, de spieren te herstellen en zwellingen te verminderen en is al lang de keuze van topsporters en consumenten over de hele wereld. Mensen die klachten hebben van opgezwollen benen kunnen ook bij ons terecht.

Je kan als klant zelf jouw moment inboeken via onze online agenda. Je kiest deze dienst voor een bepaalde tijdspanne. Dit kan voor 15, 30, 45 of 60 minuten. Voel het verschil daags nadien en herstel sneller dan een gewone sportmassage.

Prijzen
15 minuten – €15
30
minuten – €30
45 minuten – €40
60 minuten – €45

NORMATEC LOWER LEGS

De Normatec Onderbenen van Hyperice levert gerichte massage voor je onderbenen. De Normatec Benen zijn volledig draagbaar en leveren dynamische luchtcompressie aan de kuitspieren om de flexibiliteit te behouden en spierspanning in de benen te verminderen.

Met zeven niveaus van aanpasbare compressie, Bluetooth® bediening via de Hyperice App en een uniek, slim, draadloos ontwerp, is het het eerste volledig mobiele dynamische luchtcompressiesysteem gemaakt voor iedereen.

De Normatec onderbenen worden gebruikt bij zware opgezwollen onderbenen, verkrampte kuiten, spanning op de achillepees, irritaties op de teenstrekkers- en buigers. Deze dienst raden we vooral aan bij lopers of sporters die korte intensieve belasting geven aan deze spieren.

Prijzen
15 minuten – €15
30
minuten – €25
45 minuten – €35
60 minuten – €40

ZEG VAARWEL TEGEN SPIERVERMOEIDHEID

Ontdoe je van spierknopen en ontspan. Het is verbazingwekkend wat je kunt doen met je volledige bewegingsbereik.

ELKE DAG GOEDE VIBES

Zie Hypervolt als een massagetherapeut die al uw stress en spanning wegmasseert. Draagbaar en altijd oproepbaar.

OPTIMALISEER UW TRAININGEN

Maak je klaar om te presteren. En herstel meteen. De Hypervolt versnelt je warming-up en hersteltijd als een baas.

DE BESTEN GEBRUIKEN HET BESTE

Er is een reden waarom de pro’s de pro’s zijn. Ze weten hoe ze hun lichaam goed moeten behandelen en dat zou jij ook moeten doen.

DAAR IS EEN APP VOOR

Raak alle juiste spieren aan en beheers de timing en intensiteit van je sessies met begeleide routines in de Hyperice-app.

DOE WAAR JE VAN HOUDT. MEER.

Op het werk of thuis, in de sportschool of tijdens het hardlopen, helpt Hypervolt u beter te bewegen en meer te doen.

Prijzen
15 minuten – €10
30
minuten – €20

Onze diensten kunnen naast het testen, huren ook aangekocht worden. Wij zijn PREMIUM dealer van het merk Hyperice en kunnen snel handelen inzake garantieproblemen. Bij een defect toestel* wisselen wij dit onmiddellijk om voor een nieuw!

Position Switch Bikelab

*het omwisselen van een defect toestel kan enkel bij interne schade. Wanneer een toestel uitwendige schade heeft, dient dit eerst opgestuurd te worden alvorens een nieuw toestel kan worden meegegeven.