VOETANALYSE

Vooraleer we overgaan tot het afstellen van de schoenplaatjes gaan we eerst een kijkje nemen naar de stand van de voeten. Dmv een voetscan gaan we na of er correcties nodig zijn in de hiel, voorvoet en/of de voetholte en indien de klant nood heeft aan inlegzolen, voetkantelingen of hielaanpassingen.

Tijdens deze meting kijken we ook naar de natuurlijke houding van het lichaam en wordt er nagegaan of er sprake is van bekkenscheefstand en/of een beenlengteverschil en kunnen we indien nodig onmiddellijk de juiste aanpassingen uitvoeren. 

Uit onderzoek blijkt dat 96% van de fietsers een dergelijke scheefstand heeft. De voet is hierbij naar binnen of buiten gekanteld. Indien het nodig is wordt hierbij een kleine aanpassing gedaan tussen schoen en schoenplaatje zodat je voet niet meer kan kantelen en ontstekingen en irritaties aan de knie worden vermeden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × 4 =