VOETANALYSE

Heb je slapende tenen, zoek je de juiste ondersteuning in je dagelijkse schoenen of heb je last tijdens het sporten? Aarzel dan niet en neem contact op met ons zodat we een duidelijk beeld kunnen scheppen van jouw voeten.

Uw voet bestaat doorgaans uit een complexe structuur van 26 verschillende botjes die met elkaar verschillende gewrichten vormen. Door stevige bindweefselstructuren (ligamenten) worden de botstukjes bij elkaar gehouden. Deze botten en ligamenten samen bepalen het model van de voet.

Wanneer je vroeger een fervent sporter was of je bent nog maar net gestart met sporten, zullen je voeten al heel wat kilometers afgelegd hebben. Hierdoor ontstaan er kleine scheurtjes en uitrekkingen van je weefselstructuren. Wanneer je niet de juiste ondersteuning hebt tijdens het sporten zullen deze (soms ongekende) problemen zich elders gaan verderzetten. Denk maar aan je enkels, knieën, heupen, … Wij zorgen dat je voeten een grondige analyse krijgen en dat wij niet enkel adviserend werken maar ook je onmiddellijk kunnen helpen. Dit kan met een kleine correctie in de hiel, een ophoging onder je schoenplaatje, kanteling van je voorvoet tot het aanmeten en leveren van steunzolen op maat.

Door onze jarenlange ervaring met lange afstand wandelaars, triathleten, professionele renners, … kunnen wij de voor jou meest geschikte zool voorzien.

Voor een voetanalyse heb je onderstaande zaken nodig:
– fris gewassen voetjes
– jouw sportschoenen/fietsschoenen wanneer je langskomt voor het aanmeten van steunzolen
*fiets niet nodig

Wens je meer info omtrent onze voetanalyse, raadpleeg onze pagina ‘fietsergo’ waarbij alles nog eens haarfijn wordt uitgelegd. Onze prijzen kan je terugvinden via MENU – prijslijst!

Een afspraak maken voor het afstellen van jouw voetanalyse kan via MENU – contact & info – online contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *