VOETANALYSE

VOETSTRUCTUUR

Heb je slapende tenen, zoek je de juiste ondersteuning in je dagelijkse schoenen of heb je last tijdens het sporten? Aarzel dan niet en neem contact op met ons zodat we een duidelijk beeld kunnen scheppen van jouw voeten.

Uw voet bestaat doorgaans uit een complexe structuur van 26 verschillende botjes die met elkaar verschillende gewrichten vormen. Door stevige bindweefselstructuren (ligamenten) worden de botstukjes bij elkaar gehouden. Deze botten en ligamenten samen bepalen het model van de voet.

Wanneer je vroeger een fervent sporter was of je bent nog maar net gestart met sporten, zullen je voeten toch al heel wat kilometers afgelegd hebben. Hierdoor ontstaan er kleine scheurtjes en uitrekkingen van je weefselstructuren. Wanneer je niet de juiste ondersteuning hebt tijdens het sporten zullen deze (soms ongekende) problemen zich elders gaan verderzetten. Denk maar aan je enkels, knieën, heupen, … . Wij zorgen dat je voeten een grondige analyse krijgen en dat wij niet enkel adviserend werken maar ook je onmiddellijk kunnen helpen.

Dit kan met een kleine correctie in de hiel, een ophoging onder je schoenplaatje, kanteling van je voorvoet tot het aanmeten en leveren van steunzolen op maat.


STEUNZOLEN OP MAAT

Met ons 2D scanner gaan we een digitale afdruk maken van je voeten. Met deze scan zorgen we voor een juiste ondersteuning in dagelijkse schoenen, loopschoenen, werkschoenen, … .

Voor een correcte ondersteuning tijdens het fietsen maken we een negatief van je voetzool. Hiervoor gebruiken we een schuimbox zodat alle doorzakkingen opgevangen worden en we een “full contact” inlegzool verkrijgen. Deze zolen dienen enkel voor het fietsen!

Wens je een afspraak te maken voor één van bovenstaande diensten – klik hieronder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *